Klassisk Biff Rydberg gjord på oxfilétärningar, råstekt potatis samt brynt lök serveras med saltgurka, pepparrot, äggula och senapskräm
Pot au Feu på torsk, kolja & räkor serveras i en vitvinssås smaksatt med tryffel, dillslungad färskpotatis, grönsaksjulienne, örtkräm samt vitlöksbröd
tisdag28 juni
Klassisk Biff Rydberg gjord på oxfilétärningar, råstekt potatis samt brynt lök serveras med saltgurka, pepparrot, äggula och senapskräm
Pot au Feu på torsk, kolja & räkor serveras i en vitvinssås smaksatt med tryffel, dillslungad färskpotatis, grönsaksjulienne, örtkräm samt vitlöksbröd
onsdag29 juni
Klassisk Biff Rydberg gjord på oxfilétärningar, råstekt potatis samt brynt lök serveras med saltgurka, pepparrot, äggula och senapskräm
Pot au Feu på torsk, kolja & räkor serveras i en vitvinssås smaksatt med tryffel, dillslungad färskpotatis, grönsaksjulienne, örtkräm samt vitlöksbröd
torsdag30 juni
Ört- & vitlöksmarinerad ljummen rostbiff serveras med rostad potatis, klassisk dansk remouladsås, rödvinssky samt rostad lök och syrad rödlök-& rättikasallad
Pot au Feu på torsk, kolja & räkor serveras i en vitvinssås smaksatt med tryffel, dillslungad färskpotatis, grönsaksjulienne, örtkräm samt vitlöksbröd